divendres, 3 de setembre del 2010

Braçalets felpa




Col.lecció de braçalets BFFP i BFR, els podeu trobar aquí.

Colección de brazaletes BFFP y BFR, los puedéis encontrar aquí.

BFFP and BFR collection of bracelets, the can be found here.

6 comentaris:

  1. Molt macos els braçalets i fermalls! dit això: he vist un comentari en un altre blog on s'afirmava que la plaça de Vic era més maca... comentari fet des de la ingnorància xd ja que, al veure només un cop la plaça balaguerina, t'adones de com en tan poc espai es pot concentrar tanta bellesa. http://www.fotolog.com/pais0scatalans/56014958
    Tingui vostè pk pugui mirar-ho. Pugui també comparar-ho aquí: http://www.google.es/images?um=1&hl=ca&q=pla%C3%A7a%20porxada%20vic&ie=UTF-8&source=og&sa=N&tab=wi&biw=1440&bih=673
    Crec que ha quedat clar... qualsevol dubte ja sap. La melmelada, rebona eh!! superior!!! xdddd

    ResponElimina
  2. Doncs a veure si ens invites a fer una ruta turística per aquesta plaça tant meravellosa i li puc dedicar un espai en el meu blog !! ;)

    ResponElimina
  3. Eiii! doncs em sembla fenomenal! algun dia ho fem! per cert, les pulseres aquestes són totes per noia no? de noi hi ha algo? hi ha alguna cosa que sigui de noia però aplicable per noi, unisex? ballen al canell no? alguna que no balli? que quedi així apretada vull dir... ho dic en serio tot eh. Un petó!

    ResponElimina
  4. N'hi ha unes de colors més foscos que poden ser unisex, però si que ballen al canell. Hi ha un altre model que queda més agafat al canell, porta botó i et quedaria més agafat. Quan vinguis a casa t'ho mires i si t'agrada te’n regalaré una !!

    ResponElimina
  5. Que ballin no m'agrada a part que no em quedaria bé. Tinc el canell molt petitet jo. Si em queda bé la compraré, i així també ajudo al negoci. Aviam si hi ha sort!! jeje merci eh!

    ResponElimina
  6. Així m'agrada que es respiri una mica de pau...

    Potser li agradaria aquell gris que em vas fer a mi però de color negre i amb menys voltes...

    Jo per Nadal me'n demano uns quants d'aquests de colors, eh!!! No te'ls venguis tots!!!

    Petons per tots dos!!

    ResponElimina