dijous, 11 de novembre del 2010

Making of !


Recull de fotos de l'Irina i en Iuri, referents a l'entrada "Scarves for the whole family" . Mentre l'Irina feia mil carasses en Iuri no va parar de menjar crispetes :)  jeje, i jo que encara ric ara, la veritat és que són uns bons models !!

Recopilación de fotos de Irina y Iuri, referentes a la entrada "Scarves for the whole family". Mientras Irina hacía mil muecas Iuri no paró de comer palomitas :) jeje, y yo que todavía me rio, la verdad es que son unos buenos modelos!!

Collection of photos of Irina and Iuri, referring to the post "Scarves for the whole family". While Irina had a thousand faces Iuri not stopped eating popcorn :) hehe, and I still I laugh, the truth is that they are good models!!

7 comentaris:

  1. Volem una sessió de la teva germana!! potser no arriba al nivell dels xiquets, però segur que seria maco!! jeje

    ResponElimina
  2. Estic a l'espera de que em digui de quin color la vol ... fa dies que em d'anar a escollir la llana i la noia està ocupada!! XO

    ResponElimina
  3. Acabo de descobrir el teu blog i m'ha encantat. Els teus fills són preciosos, els millors models del món. Per cert, les bufandes són una passada!

    ResponElimina
  4. Hola.volia fer-te una pregunta.Quin punt de ganxet utilitzas per fer aquests colls?
    Gracies

    ResponElimina
  5. Hola Anaís, crec que és punt baix normal. No domino gaire les paraules tècniques, vaig directament a la practica ;P ( no segueixo cap patró). De totes maneres, crec que si ho busques amb aquest nom trobaràs com fer-ho.

    ResponElimina
  6. Jo tampoc domino gaire els tecnicismes.
    moltes gràcies

    ResponElimina
  7. Me encantan las bufandas y que modelos tan lindos!

    ResponElimina