dimecres, 14 de setembre del 2011

A new doll


A new doll


La iaia.imma le regaló esta preciosa “Happy doll “ a Irina . Hacía más de año y medio que iba detrás de ella para comprársela, se ve que cuando las ponen a la venta se agotan en cuestión de minutos !!  :O  ( y no me extraña … la verdad, es una monada de muñeca !) 
Ahora tengo a las dos ( mi madre y mi hija ) jugando a muñequitas y haciéndole vestiditos, bolsos, mantitas … ya os iré enseñando los complementos , la tienen muy equipada . Seguro que este invierno no va a pasar frío ...


La iaia.imma li va regalar aquesta preciosa " Happy doll" a l'Irina. Feia més d'un any i mig que anava darrera d'ella per poder-li comprar, es veu que quan les posen a la venta s'esgoten en qüestió de minuts !! :O ( i no m’estranya ... la veritat, es una monada de nina ! ) 
Ara les tinc a les dues ( la meva mare i la meva filla ) jugant a nines y fent-li vestits, bosses, mantes ... ja us aniré ensenyant els complements, la tenen molt equipada. Segur que aquest hivern no passarà pas fred ...



Pictures48


7 comentaris:

  1. Qué cucada!! vaya familia tan divertida y que bonito hobby comparten :))))

    ResponElimina
  2. Què bonica que és! Té una carona super simpàtica... jo en comptes de una "happy doll! tinc una "ugly doll" que em va mirar amb ullets tendres i la vaig haver d'adoptar... :-)

    ResponElimina
  3. Es preciosa al igual que esos ojazos!!!!
    Me recuerda mucho a mi infancia en la que nos pasábamos tardes enteras haciendo trajes a las muñecas, era estupendo!!!!!

    ResponElimina
  4. Que muñeca tan bonita! me encanta el vestidito que lleva, es una monada. Irina está preciosa, tiene una sonrisa que encandila!

    ResponElimina
  5. He vist el post dels dibuixos brodats a Kireei i he sentit curiositat... I voilà! M'he trobat un blog ple d'encant, comentaris i fotografies boniques.

    I encara he de passar per la "botiga" ...!!

    M'encanten els blogs que no són pretenciosos i que es fixen en la bellesa de les coses petites i quotidianes... I el teu m'ha fet començar el dia amb un somriure!

    Gràcies :-) Ja tens una seguidora més !

    ResponElimina
  6. Me encanta estas muñecas. Cuando yo era pequeña mi tía me hizo una. Ahora no sé dónde está...Tienes un blog muy bonito. Felicidades!

    ResponElimina