dilluns, 23 de setembre del 2013

Tarda de pesca


pescant2 afternoon fishing


I per despedir-nos d’aquest estiu , que millor que recordar una de les millors tardes que em tingut, gaudint de bona companyia tot pescant a l’embassament de Sau. Petits peixos que tornen a l’aigua , cares de sorpresa quan els pica la boia, d’esgarrifances quan punxen el cuc a l’ham, d’angúnia quan els llisca el peix entre les mans i de felicitat quan diuen adéu a la última llum del dia … esperem que aquesta tardor ens regali dies tan especials com els que ens a deixat l’estiu . 


Y para despedirnos de este verano, que mejor que recordar una de las mejores tardes que hemos tenido, disfrutando de buena compañía pescando en el embalse de Sau. Pequeños peces que vuelven al agua, caras de sorpresa cuando les pica la boya, de escalofríos cuando pinchan el gusano en el anzuelo, de angustia cuando se les desliza el pescado entre las manos y de felicidad cuando dicen adiós a la última luz del día ... esperamos que este otoño nos regale días tan especiales como los que nos a dejado el verano.


sau1 sau4 sau_irina sau3 sau5 sau8

6 comentaris:

  1. Em sembla que l'estiu que ve vindré un dia d'excursió, eh! Què xulo! I què xules les fotos! (La I. està guapíssima! M'encanta la de la cadira!)

    ResponElimina
  2. ohhh..what a beautiful day! Great pictures
    Un saludo

    ResponElimina
  3. Amb unes fotos tan boniques deu ser fàcil evocar aquests moments tan bonics!

    ResponElimina
  4. Són les petites coses les que ens fan ser feliços ❤ ♥ ❥.

    ResponElimina
  5. Unes fotos super .... els nens super grans !

    ResponElimina
  6. Qué fotos tan chulas, se ve que disfrutaron de la tarde

    ResponElimina